Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Zpracování ryb

Zpracování ryb

MERTEN MIROSLA

Není skladem

Cena s DPH 243
(Běžně 475 Kč)
  • 300 stran
  • 148 × 212 mm

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2012
Nakladatelství
Informatorium
ISBN
978-80-7333-094-1
EAN
9788073330941
Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj.75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související