Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Zachraň jídlo v kuchyni. 100 receptů, rad a tipů, jak využít jídlo až do posledního kousku

Zachraň jídlo v kuchyni. 100 receptů, rad a tipů, jak využít jídlo až do posledního kousku

KOL.

Není skladem

Cena s DPH 394
(Běžně 438 Kč)
  • Vázaná
  • 256 stran

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2019
Nakladatelství
Zachraň jídlo
ISBN
978-80-270-6413-7
EAN
9788027064137
Až polovina potravinového odpadu v EU vzniká v domácnostech. Nakoupíme toho více než potřebujeme, nevíme, jak správně skladovat potraviny, nebo nám chybí inspirace. Proto vznikla kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni, která vás naučí, jak doma méně plýtvat jídlem a ušetřit peníze a přírodu. Na 256 stranách textu najdete přes 100 receptů z potravin, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Nebudou chybět postupy, jak zpracovat maso, sezónní ovoce a zeleninu nebo opomíjené části potravin jako je mrkvová nať nebo košťál brokolice. Kuchařku uvede předmluva Massima Bottury a doprovodí ji texty o plýtvání, příběhy dobré praxe a recepty předních českých foodblogerů.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související