MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu

Umění fermentace II.

KATZ SANDOR

Skladem

Cena s DPH 449
(Běžně 499 Kč)
  • Brožovaná
Vložit do košíku
Nakladatelství
Alferia (Grada)
ISBN
978-80-271-0315-7
EAN
9788027103157
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.

Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související