
Radost z bezlepkové stravy
STRNADELOVÁ VLADIMÍRA, ZERZÁN JAN
- Rok vydání
- 2021
- Nakladatelství
- Anag
- EAN
- 9788075543370
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina). Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici. V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
Související
-
Anag
Radost z jídla. Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta 7. dopl. vyd. + DVD
Běžně
379 Kč341 KčSkladem
-
Práh
Konopí je lék. Jak léčebné konopí a CBD léčí vše, od úzkosti až po chronickou bolest
Běžně
499 Kč449 KčSkladem