
Plevel na talíři
HANSCHOVÁ SUSANNE, SCHWARZEROVÁ ELKE
- Rok vydání
- 2021
- Nakladatelství
- Kazda
- EAN
- 9788076700727
Bez varování se objeví v zahradě, nestydatě se tam roztahuje a stojí nás čas a nervy – to je plevel. Tato kniha zábavnou formou radí, jak nezvané návštěvníky vykázat do patřičných mezí nebo jak si na nich pochutnat. PŘIJÍT PLEVELU NA CHUŤ Elke Schwarzerová představuje 28 těchto tvrdošíjných rostlin jednu po druhé a ukazuje, jak se jich zbavit pletím, jaké triky na ně platí nebo jak je vypudit ze zahrady. A pokud už se vám na zahradě plevel rozrostl, můžete ho rovnou prakticky zužitkovat v kuchyni. Susanne Hanschová sestavila více než 50 receptů z divokých rostlin, od postupu na přípravu kopřivových karbanátků až po tabouleh s hulevníkem a brusinkami, a dokazuje, že divoké rostliny mají na talíři své místo. A kdoví, až je sami ochutnáte, možná už je ani nebudete považovat za plevel.
Související
-
Aventinum
Zelenina její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové
Běžně
499 Kč449 KčSkladem
-
Smart Press
Pěstujeme ve městě: Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady
Běžně
399 Kč359 KčSkladem