Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Pěstujeme zeleninu

Pěstujeme zeleninu

POKLUDA ROBERT

Není skladem

Cena s DPH 71
(Běžně 79 Kč)
  • Brožovaná
  • 140 stran
  • 100 × 190 mm

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2009
Nakladatelství
TeMi CZ
ISBN
978-80-87156-36-0
EAN
9788087156360
Zeleninu jíme pravděpodobně všichni, i ti nejzarytější masojedi. Jíme ji syrovou i vařenou či jinak upravenou a vydatně tím prospíváme svému zdraví. V zelenině získává naše tělo tolik potřebné minerální látky, nezbytnévitaminy – zejména C a antioxidanty. Můžeme si ji opatřit víceméně v pestrém výběru po celý rok v obchodech. Ale což takhle si ji vlastnoručně vypěstovat? Vědět, jak byla ošetřována, co v ní je a že je absolutně čerstvá!A k tomu mít příjemný pocit vlastních zásluh o své zdraví a seberealizaci. Kdo z nás někdy nezatoužil po takovém sobě prospěšném počinu? K tomu, abychom si vypěstovali vlastní zeleninu, nepotřebujeme plantáže. Stačí kousek půdy za domem, záhonek či zákoutí. Jak si přitom počínat abychom co nejlépe uspěli poradí tato kapesní pěstitelská příručka. Její autor doc. Ing. Robert Pokluda, Ph.Dr. (nar. 1970), je odborníkem nadmíru povolaným. Působí na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v jihomoravské Lednici a specializuje se na výzkum a pěstování zeleniny ve zdejších podmínkách. Do této příručky vybral na 60 oblíbených druhů, jež předvádí v autentických barevných fotografiích, a připojil k nim zevrubné informace o pěstování, odrůdách a chorobách. K pěstitelským radám doplnil i důležité údaje o výživové hodnotě a kuchyňském využití. Každý aktivní milovník zeleniny sis pomocí této knížky může dopřát nejen potěšení samozásobitele, ale i slast „zelených prstů“.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související