
Péct dokáže každý - Recepty, které snadno zvládnete a zkombinujete
ANSEL DOMINIQUE
Není skladem
Cena s DPH
449Kč
(Běžně 499 Kč)
- Vázaná
- Rok vydání
- 2020
- Nakladatelství
- Esence
- ISBN
- 978-80-242-6992-4
- EAN
- 9788024269924
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě.
V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu.
Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.
V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu.
Kuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.
Související
-
Verdon Capite s.r.o.
Jíme zdravě po celý rok: Jaro, léto, podzim, zima
Běžně
699 Kč629 KčSkladem