
La cuisine tchéque: Traditions, plat favoris, recettes
STUPKA PETR, ELIÁŠEK JAN
Není skladem
Cena s DPH
134
Kč
(Běžně 149 Kč)
- Vázaná
- Rok vydání
- 2014
- Nakladatelství
- Vydavatelství MCU s. r. o.
- ISBN
- 978-80-7339-121-8
- EAN
- 9788073391218
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
Související
-
Vitalis
Francois-Joseph Ier. Une vie en couleurs (František Josef I.)
Běžně
250 Kč225 KčSkladem