
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu 2. doplněné vydání
MACHALA KAREL
- Rok vydání
- 2015
- Nakladatelství
- Anag
- ISBN
- 978-80-7263-972-4
- EAN
- 9788072639724
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení.
Kniha protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace.
Kniha protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace.
Související
-
Vyšehrad
Břišani. Příběh o jídle, trávení a našem mikrobiomu pro děti i jejich rodiče
Běžně
299 Kč269 KčSkladem
-
Anag
Radost z jídla. Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta 7. dopl. vyd. + DVD
Běžně
379 Kč341 KčSkladem