
Kuchařka při onemocnění slinivky
MILATOVÁ RŮŽENA, WOHL PETR
- Rok vydání
- 2021
- Nakladatelství
- Vyšehrad s.r.o.
- ISBN
- 978-80-7601-427-5
- EAN
- 9788076014275
Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu.
Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.
Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.
Související
-
Anag
Radost z jídla. Nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta 7. dopl. vyd. + DVD
Běžně
379 Kč341 KčSkladem