MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu

Kuchařka při onemocnění ledvin

MILATOVÁ RŮŽENA, NOVOTNÝ MAREK

Skladem

Cena s DPH 142
(Běžně 158 Kč)
  • brožovaná
  • 104 stran
Vložit do košíku
Rok vydání
2017
Nakladatelství
Vyšehrad
ISBN
978-80-7429-809-7
EAN
9788074298097
Jak jíst při snížené funkci ledvin?

Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související