
Kuchařka při onemocnění ledvin
MILATOVÁ RŮŽENA, NOVOTNÝ MAREK
- Rok vydání
- 2017
- Nakladatelství
- Vyšehrad
- ISBN
- 978-80-7429-809-7
- EAN
- 9788074298097
Jak jíst při snížené funkci ledvin?
Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
Ledviny mají v našem organismu velmi důležitou funkci, protože odstraňují z těla škodlové látky. Následkem onemocnění ledvin může vzniknout cukrovka, vysoký krevní tlak, ateroskleróza a mnoho dalších chorob. Knížka dietní sestry s úvodem MUDr. Novotného čtenáře upozorní, na co by si měli při snížené funkci ledvin dát pozor, jaké potraviny jsou pro ně vhodné, ale i čeho se mají vyvarovat.
Související
-
Vyšehrad s.r.o.
Bezezbytková dieta při onemocnění střev 3. vydání
Běžně
229 Kč206 KčSkladem
-
Fitrecepty
Jak jíme zdravě v zimě - Průvodce zdravou zimou s 90 sezónními recepty
Běžně
199 Kč179 KčSkladem
-
Zatloukalová Jana Florentýna
Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit s rozumem)
Běžně
599 Kč539 KčSkladem