MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu

Japonská kuchyně

JAHNKE BEATE MARI

Skladem

Cena s DPH 179
(Běžně 199 Kč)
  • brožovaná
Vložit do košíku
Rok vydání
2022
Nakladatelství
Vašut
ISBN
978-80-7541-333-8
EAN
9788075413338
Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související