MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu

Czech Cuisine. A Culinary Guide with original recipes

SALFELLNER HARALD

Skladem

Cena s DPH 351
(Běžně 390 Kč)
  • Vázaná
  • 184 stran
Vložit do košíku
Rok vydání
2019
Nakladatelství
Vitalis
ISBN
978-3-89919-658-0
EAN
9783899196580
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související