
Asijská kuchyně
CALDEROVÁ EMILY
- Rok vydání
- 2023
- Nakladatelství
- Slovart
- ISBN
- 978-80-276-0580-4
- EAN
- 9788027605804
Jídlo východní a jihovýchodní Asie patří mezi nejčerstvější, nejbarevnější a nejchutnější na světě. Je nejenom zdravé a překypující chutí, ale také rozmanité. Hustě zalidněné oblasti nabízejí jedinečné kuchyně, například thajskou, vietnamskou, japonskou a korejskou. Díky zeměpisným a historickým vlivům se některé pokrmy objevují mírně pozměněné v různých částech této oblasti. Užijte si kouzlo Asie u vás doma s recepty na dobroty od malých chuťovek, přes polévky po syté jídlo z misky a lákavé větší pokrmy či dezerty. Nechte se inspirovat. Vyzkoušejte třeba čínské smažené taštičky, sašimi z tuňáka a lososa, asijská karamelová křidélka, polévku pho s hovězím masem a pepřem, singapurské nudle, kuřecí pad thai, thajské zelené květákové karí, asijské dušené hovězí s pak čoi, lososa s ořechovou krustou, křupavou pečenou kachnu s asijským salátem nebo hongkongské vaječné koláčky.
Související
-
Fitrecepty
Jak jíme zdravě na podzim - Průvodce zdravým podzimem s 94 sezónními recepty
Běžně
399 Kč359 KčSkladem
-
Smart Press
Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
Běžně
649 Kč584 KčSkladem