Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Vaříme bez mléka

Vaříme bez mléka

ADAMS ASHLEY

Není skladem

Cena s DPH 359
(Běžně 399 Kč)
  • Brožovaná
  • 192 stran
  • 190 × 240 mm

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2015
Nakladatelství
Synergie
ISBN
978-80-7370-383-7
EAN
9788073703837
V této kuchařce vám ukážeme, jak si můžete doma vyrobit rostlinná mléka, smetanu, máslo, sýr anebo jogurty. Najdete v ní chutné bezmléčné recepty na jídla, o kterých jste si mysleli, že bez mléka ani nejdou připravit a že se jich tedy budete muset vzdát, např. na makaróny se sýrem nebo pizzu či mléčné koktejly.

Dozvíte se, v čem může být skryté mléko a mléčné složky a jak je vyloučit z každodenní stravy. Máte dostatek vápníku? Mléko a mléčné výrobky nejsou pro výživu zásadní, proč je tedy nenahradit jinými potravinami, které rovněž mají vysoký obsah vápníku? A co sója: jíst, či nejíst? A kokos nebo konopí?
Zjistěte víc o těchto populárních mléčných náhražkách. Dle odhadů totiž trpí v určité míře intolerancí laktózy přibližně 15 až 20 % populace České republiky. Nedávný výzkum navíc našel spojení mezi mléčným proteinem a rozvojem nemocí, jako je rakovina a autoimunitní onemocnění. Dnes už máme důkazy, že jak stárneme, naše tělo přestává vytvářet enzymy potřebné k trávení mléka. Konzumace stravy bohaté na mléčné výrobky tak může s postupujícím věkem přispět k rozvoji syndromu dráždivého tračníku, alergií a dalších autoimunitních chorob a k potížím s trávením. Kuchařka Vaříme bez mléka vám nabízí 100 lahodných receptů, které používají v současnosti oblíbené rostlinné alternativy klasického mléka, a to včetně mandlového, rýžového, konopného, sójo

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související