Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Uzení,nakládaní a konzervování masa

Uzení,nakládaní a konzervování masa

GAHM BERNHARD

Skladem

Cena s DPH 179
(Běžně 199 Kč)
  • Brožovaná
  • 128 stran
  • 170 × 236 mm
Rok vydání
2012
Nakladatelství
Grada
ISBN
978-80-247-4266-3
EAN
9788024742663
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina ? ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality ? nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související