MENU

ZAVŘÍT

 

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
The Diffusion of Food Culture in Europe from the Late Eighte

The Diffusion of Food Culture in Europe from the Late Eighte

DEREK J.ODDY, PETRÁŇOVÁ L., EDIT

Není skladem

Cena s DPH 50
(Běžně 325 Kč)

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2005
Nakladatelství
Academia
ISBN
80-200-1325-3
EAN
9788020013255
Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze za účasti třiceti odborníků z řady evropských zemí, zNového Zélandu a Japonska. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny. Zatímco v městském prostředí západní Evropy lze sledovat plynulý dlouhodobý proces, do venkovských oblastí byly změny zaváděny později a ve střední a východní Evropě do tohoto vývoje zasáhly i politické faktory.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související