Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
The Diffusion of Food Culture in Europe from the Late Eighte

The Diffusion of Food Culture in Europe from the Late Eighte

DEREK J.ODDY, PETRÁŇOVÁ L., EDIT

Skladem

Cena s DPH 50
(Běžně 325 Kč)
Rok vydání
2005
Nakladatelství
Academia
ISBN
80-200-1325-3
EAN
9788020013255
Kniha shrnuje diskusní příspěvky z 8. symposia ICREFH (International Commission for Research into European Food History), které se uskutečnilo v roce 2003 v Praze za účasti třiceti odborníků z řady evropských zemí, zNového Zélandu a Japonska. Autoři všech statí se zabývají tím, jak a proč se měnila kultura stravování v Evropě v průběhu posledních dvou století a kterými společenskými, hospodářskými a výchovnými faktory byly tyto změny ovlivněny. Zatímco v městském prostředí západní Evropy lze sledovat plynulý dlouhodobý proces, do venkovských oblastí byly změny zaváděny později a ve střední a východní Evropě do tohoto vývoje zasáhly i politické faktory.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související