Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

Skladem

Cena s DPH 449
(Běžně 499 Kč)
  • Vázaná
  • 236 stran
Rok vydání
2018
Nakladatelství
APETIT
ISBN
978-80-87575-87-1
EAN
9788087575871
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi!

V kuchařce The Best of Česko & Slovensko najdete kapitoly:
Zlatý věk
Kupředu levá!
Venkovská idyla
Městské radovánky
Nové možnosti

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související