Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Speciality ze zvěřiny

Speciality ze zvěřiny

POLÁČKOVÁ BLANKA, POLÁČEK JIŘÍ

Skladem

Cena s DPH 716
(Běžně 795 Kč)
  • Vázaná
  • 256 stran
  • 230 × 285 mm
Rok vydání
2016
Nakladatelství
Lesnická práce
ISBN
978-80-7458-090-1
EAN
9788074580901
Tato kuchařská kniha obsahuje osvědčené a vyzkoušené recepty na přípravu předkrmů, polévek a hlavních chodů ze zvěřiny, doplněné velkoformátovými barevnými fotografiemi těchto pokrmů. V úvodní kapitole se čtenář dozví o základní kuchyňské úpravě zvěřiny, v další dostane od sommeliéra doporučení na vína vhodná ke zvěřině. Klíčová kapitola Hlavní chody je členěna podle druhů zvěře, z nichž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, kachna divoká a ostatní druhy zvěře), a k většině pokrmů je přidán recept na přílohu a doporučený druh vína. Na závěr nechybí ani krátká kapitola Dezerty, takže s pomocí této kuchařky lze v případě potřeby bez problémů sestavit několik variant slavnostního zvěřinového menu o čtyřech chodech.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související