Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Síla přírodní fermentace

Síla přírodní fermentace

KATZ SANDOR ELLIX

Skladem

Cena s DPH 267
(Běžně 297 Kč)
  • Brožovaná
  • 256 stran
  • 144 × 205 mm
Rok vydání
2018
Nakladatelství
Grada
ISBN
978-80-247-5214-3
EAN
9788024752143
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související