Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Recipes from an Italian Butcher

Recipes from an Italian Butcher

Není skladem

Cena s DPH 899
(Běžně 999 Kč)
  • Vázaná

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2017
Nakladatelství
Phaidon
ISBN
978-0-7148-7497-5
EAN
9780714874975
150 inspiring and authentic Italian recipes for meat, poultry, and game - from the world's most trusted authority on Italian cuisine.The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this tradition, from chicken cacciatore and braised beef with Barolo to osso buco and Roman lamb. With more than 150 recipes, most published for the first time in English, it's comprehensive and authoritative, demystifying the different cuts, cooking methods, and techniques unique to each meat type - along with the side dishes that best complement them.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související