MENU

ZAVŘÍT

 

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

HOLCOMBE DOMINIC JAMES

Skladem

Cena s DPH 536
(Běžně 595 Kč)
  • Vázaná
  • 400 stran
  • 196 × 271 mm
Rok vydání
2015
Nakladatelství
Sand Dune
ISBN
978-80-260-7820-3
EAN
9788026078203
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.

Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů – Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.

Nádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související