Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Oxid siřičitý v enologii

Oxid siřičitý v enologii

MICHLOVSKÝ MILOŠ

Není skladem

Cena s DPH 257
(Běžně 286 Kč)

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2015
Nakladatelství
Radix
ISBN
978-80-905319-0-1
EAN
9788090531901
Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrstsíry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související