Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Molekulární kuchyně

Molekulární kuchyně

RAAB MIROSLAV

Skladem

Cena s DPH 223
(Běžně 248 Kč)
  • Brožovaná
  • 143 stran
Rok vydání
2014
Nakladatelství
Dauphin
ISBN
978-80-7272-629-5
EAN
9788072726295
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích. Martyrium civilních molekul při jejich transmutaci v lahůdku. Není to běžná kuchařka. Je to snadno srozumitelnévyprávění o chemický dějích probíhajících při vaření doplněné základním vysvětlujícím chemickým aparátem. Zvláštní pozornost je věnována i způsobům jak jíme a jídlo chutnáme - tedy psychologii jídel a nápojů. Ač samotnýnázev knihy k tomu nabádá autor se záměrně vyhýbá módnímu trendu molekulární zážitkové gastronomie, není v jejím kontextu důležitý. Kniha pro profesionály i adepty umění kuchařského, kniha pro každého přemýšlivého čtenáře - kuchaře inspirující ku vlastním experimentům a výbojům.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související