Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

ŠILHÁNKOVÁ LUDMILA

Není skladem

Cena s DPH 180
(Běžně 225 Kč)
  • 364 stran
  • 145 × 206 mm

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2008
Nakladatelství
Academia
ISBN
978-80-200-1703-1
EAN
9788020017031
Kniha seznamuje čtenáře se základy obecné mikrobiologie s důrazem na partie důležité z hlediska potravinářského průmyslu a biotechnologií. Zabývá se funkční cytologií mikroorganismů, mechanismem jejich rozmnožování a výživy, základy jejich metabolismu a genetiky, základy imunologie a imunochemie, vlivem vnějších činitelů na mikroorganismy i významem jednotlivých druhů v potravinářském a kvasném průmyslu. Publikace je určena studentůmvysokých i středních škol se zaměřením na potravinářství.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související