Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Le migliori ricette della cucina imperiale

Le migliori ricette della cucina imperiale

SALFELLNER HARALD E GABRIELA

Skladem

Cena s DPH 225
(Běžně 250 Kč)
  • Brožovaná
Rok vydání
2015
Nakladatelství
Vitalis
ISBN
978-3-89919-406-7
EAN
9783899194067
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Italská verze Publikace.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související