Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Koření (Edice Apetit 23)

Koření (Edice Apetit 23)

Skladem

Cena s DPH 296
(Běžně 329 Kč)
  • Vázaná
  • 164 stran
  • 246 × 215 mm
Rok vydání
2016
Nakladatelství
APETIT
ISBN
978-80-87575-48-2
EAN
9788087575482
Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán.
Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty,
kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa - Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne - Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření - Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas) - Servis

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související