Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Fermentace Recepty na domácí kvašení

Fermentace Recepty na domácí kvašení

QUIRINI COSIMA BELLERSEN

Skladem

Cena s DPH 149
(Běžně 249 Kč)
  • Brožovaná
  • 128 stran
  • 170 × 240 mm
Rok vydání
2015
Nakladatelství
Grada
ISBN
978-80-247-5634-9
EAN
9788024756349
Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu.
S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související