Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Culinaria Španělsko Kulinární průvodce

Culinaria Španělsko Kulinární průvodce

Není skladem

Cena s DPH 629
(Běžně 699 Kč)
  • Vázaná
  • 488 stran
  • 223 × 258 mm

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2009
Nakladatelství
Slovart
ISBN
978-80-7391-269-7
EAN
9788073912697
Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci, řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, poznáte rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty reprezentují jednotlivé regionální kuchyně věrné svým tradicím - např. katalánský rybí kotlík, česneková polévka z kraje La Manche, valencijská paella či mandlové bochánky zAndalusie. Ideální pozvánka na kulinární cestu po Španělsku - cesta k srdci vede prostě žaludkem.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související