Souhlas se zpracováním osobních údajů společnosti Academia

Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas.

MENU

ZAVŘÍT

Zobrazit kategorie e-shopuZavřít kategorie e-shopu
Créme brulée a panna cotta

Créme brulée a panna cotta

SANDEROVÁ JETTE

Není skladem

Cena s DPH 233
(Běžně 259 Kč)
  • Vázaná
  • 128 stran
  • 218 × 270 mm

Upozornit při naskladnění
Nechte nám e-mail a my vám pošleme zprávu, až bude kniha skladem.

Děkujeme. Jak se kniha znovu objeví, budeme vás informovat.

Rok vydání
2016
Nakladatelství
Ikar
ISBN
978-80-249-2976-7
EAN
9788024929767
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.

Nenašli jste všechny informace?
Zeptejte se nás

Související